Een inleiding in het verwarmen met pellets

Tips voor starters binnenkort beschikbaar!

Deze winter warm zitten?

Contacteer ons, we helpen je graag verder

Ons verhaal

Pellet Gigant heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van pelletkachels. Bij ons heeft u een groot assortiment aan budget pelletkachels en koopjes, volledig online. Naast uw pelletkachel verzorgen wij ook het onderhoud aan de pelletkachels en kan u bij ons verschillende soorten pellets en accessoires zoals rookgasafvoeren en wisselstukken aankopen.

Edilkamin Slide Staal 7kW

Art.nr. 00033
€1 730,30
Op voorraad
1
Productgegevens

De Edilkamin Slide 7 is een kwalitatieve en performante pelletkachel met een eigen look. Door de bovenaansluiting kan de kachel dicht tegen een wand worden geplaatst. Het bovenblad is uitschuifbaar wat toelaat om de kachel makkelijk bij te vullen en het binnenwerk is uitgevoerd in gietijzer voor een lange levensduur.

Met een vermogen van 7 kW en een rendement van 90% kan de Slide een ruimte tot 180m3 verwarmen. De "supersized" pellettank van 20kg zorgt voor 13 tot 29 uren onbezorgd continu verwarmen.Verder is de Slide standaard uitgerust met een afstandsbediening, het Leonardo systeem (zelfregelende optimale verbranding) en de Relax-functie (uitschakelen ventilator voor stille werking).

Bewaar dit product voor later

Online een pelletkachel aankopen was nog nooit zo eenvoudig.

Met service, garantie en installatiehulp!

Steeds de scherpste prijs

Rechtstreekse import

Snelle levering

Binnen de 3 - 5 werkdagen

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd