Een inleiding in het verwarmen met pellets

Tips voor starters binnenkort beschikbaar!

Deze winter warm zitten?

Contacteer ons, we helpen je graag verder

Ons verhaal

Pellet Gigant heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van pelletkachels. Bij ons heeft u een groot assortiment aan budget pelletkachels en koopjes, volledig online. Naast uw pelletkachel verzorgen wij ook het onderhoud aan de pelletkachels en kan u bij ons verschillende soorten pellets en accessoires zoals rookgasafvoeren en wisselstukken aankopen.

Belga Stove

Belga Stove pelletkachel

Bent u op zoek naar een Belga Stove? Bij Pelletgigant bieden wij een ruim aanbod aan pelletkachels van Belga Stove aan. De kachels worden geassembleerd in Italië, volgens de laatste nieuwe milieu-eisen. Daarnaast zijn ze in samenspraak met invoerder Elite-Fire aangepast om te opereren op de Belgische markt. De prijs- / kwaliteitsverhouding is erg scherp, en de toestellen zijn van hoogstaande kwaliteit. Deze toestellen zijn perfect voor de veeleisende klant, die een budgetvriendelijke oplossing zoekt voor zijn verwarming!

Belga Stove kenmerken

De Belga Stove pelletkachels worden geïmporteerd vanuit Italië. De kwaliteit van de kachels is hoog en daar tegenover staat een mooie prijs. Belga Stove kachels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, namelijk: small, medium en large. Het zijn compacte kachels met een uitstekende energieklasse en een geweldig rendement. Daarnaast zijn de Belga Stove kachels ook beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo is de Belga Stove Small 7kw verkrijgbaar in een uitvoering met natuursteen en zit er een afstandsbediening bij. Hierdoor kun je de kachel makkelijk van afstand regelen. Het is mogelijk om een behoorlijk oppervlakte te verwarmen, vaak tot 100 m3. Maar er zijn ook Belga Stove kachels die grotere ruimtes kunnen verwarmen, tot wel 165 m3. De installatie is snel en simpel, ook is het onderhoud heel eenvoudig. Door de traploze pellet motor maken de kachels ook nagenoeg geen lawaai en wordt de ruimte verwarmd zonder dat je geluidsoverlast hebt. Bekijk ook de andere merken pelletkachels, zoals: Pegaso, Edilkamin, Cadel en Ferlux.

Belga Stove kachel kopen

Een Belga Stove pelletkachel is eenvoudig en snel te bestellen bij Pelletgigant. Wij komen uw kachel binnen 3 tot 5 werkdagen leveren en u heeft daarnaast ook nog 14 dagen bedenktijd, voor het geval u de kachel wilt omruilen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Online een pelletkachel aankopen was nog nooit zo eenvoudig.

Met service, garantie en installatiehulp!

Steeds de scherpste prijs

Rechtstreekse import

Snelle levering

Binnen de 3 - 5 werkdagen

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd