Favorieten

Mijn account

Winkelmand

 
Belga Stove Lux 7, 9 & 11kW
Uit voorraad leverbaar, met afstandsbediening en gietijzeren branderkorf. Toestel kan zowel boven- als achteraan aangesloten worden. Ook beschikbaar mét kanalisatie.
Koop hem nu!
Bespaar deze winter nog op je gasfactuur
Cadel Cristal 9
Uit voorraad leverbaar. Uitgerust met display én Wifi op het toestel!
Naar de kachel
Verwarm nu met een Pelletkachel!
Je hebt ze in alle vormen, formaten en types.
Extraflame Sabry 7kW
Eén van de best verkochte pelletkachels van dit moment! De Sabry zit bom-vol gietijzer, heeft een geweldig eenvoudige bediening én is uit voorraad leverbaar in diverse kleuren.
Nu kopen
Cadel Spirit 5kW
De eenvoudige én compacte Cadel Spirit pelletkachel is met zijn kleine afmetingen een droomkachel voor kleine locaties. Momenteel uit voorraad leverbaar én uitgerust met Wifi + Display.
Nu bestellen
Fijne feestdagen!
Wij zullen gesloten zijn van 25/12/22 tem. 08/01/2023. Leveringen zullen tijdens die periode niet uitgevoerd worden. Alle bestelling voor 25/12 worden nog uitgevoerd.
Previous
Next
Een inleiding in het verwarmen met pellets

Tips voor starters binnenkort beschikbaar!

Deze winter warm zitten?

Contacteer ons, we helpen je graag verder

Ons verhaal

Pellet Gigant heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van pelletkachels. Bij ons heeft u een groot assortiment aan budget pelletkachels en koopjes, volledig online. Naast uw pelletkachel verzorgen wij ook het onderhoud aan de pelletkachels en kan u bij ons verschillende soorten pellets en accessoires zoals rookgasafvoeren en wisselstukken aankopen.

Lanordica - Extraflame

De groep La Nordica-Extraflame geeft goed weer wat in noord-oost Italië een winnende eigenschap is: passie en hard werken. De innovatie van en het continue onderzoek naar producten hebben, zelfs in een “traditionele branche” de industriële groep beloond met een significante toename van het marktaandeel en van de distributie in 50 landen van de wereld.

De groep, opgericht in 1968, heeft in de afgelopen jaren te maken gehad met een uitdagende toename van het assortiment, van eenvoudige kachels naar geavanceerde en gediversifieerde producten met een hoog technologisch gehalte geschikt voor alle smaken en behoeften. We hebben het over hypermoderne, klassieke en rustieke hout- en pelletkachels, kachels met oven, houtfornuizen, haarden, ketels, waarbij we daarnaast de mogelijkheid perfectioneren om er echte mini-verwarmingssystemen (thermoproducten) van te maken die op het radiatorsysteem van de woning aangesloten kunnen worden. Alle producten lopen voorop bij de naleving van de emissievoorschriften en zijn CE-gecertificeerd, met de toevoeging van internationale certificeringen die nog restrictiever zijn dan Italiaanse.

Het merk heeft een divisie voor houtkachels genaamd Lanordica, en uiteraard ook een divisie voor pelletkachels welke zij Extraflame noemen.

Online een pelletkachel aankopen was nog nooit zo eenvoudig.

Met service, garantie en installatiehulp!

Steeds de scherpste prijs

Rechtstreekse import

Snelle levering

Binnen de 3 - 5 werkdagen

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies